google.com, pub-2905871877463161, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si capuselor

Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si capuselor


Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si capuselor este un produs biocid repelent destinat respingerii tântarilor (Culex pipiens) si a capuselor (Ixodes ricinus). 

Acest produs contine ca ingredient activ Citriodiol®, un produs natural extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora).

Ingredientul activ al produsului – Citriodiolul® este obtinut din ulei si extract de Eucalipt cu actiune repelenta împotriva insectelor.

Actiunea produsului a fost dovedita în urma studiilor efectuate atât pe acest ingredient activ, cât si pe produsul Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si a capuselor.

Timpul de actiune al Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si capuselor este 6-8 ore. Acest interval de timp care a fost stabilit în urma efectuarii testelor de eficacitate pe produs. Daca zona întepata de tântari sau capuse este agresata prin scarpinare, leziunea produsa se poate infecta, ceea ce duce la complicatii.

Eficienta dovedita, timp de 6-8 ore – testat la Institutul National de Cercetare Dezvoltare.

Daca ati fost întepat de aceste insecte hematofage, aplicati imediat pe locul întepaturii Dr. Hart Gel calmant pentru întepaturile de insecte, care, prin continutul în uleiuri esentiale diminueaza senzatia de mâncarime, are efect antiinflamator si calmeaza durerea.

#drhart #beauty #sprayantirepelant #antitantari #protectiapielii #antiinsecte #skinhealth

© 2023 by LULU. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now