google.com, pub-2905871877463161, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Webstock 2018 - editia de 10 ani

Webstock 2018 - editia de 10 ani


In data de 5 octombrie voi participa ca blogger acreditat la Webstock 2018 in cadrul editiei aniversare de 10 ani!

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania, ce reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim- plan ultimele tendinte din social media.

Evenimentul va cuprinde Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu. Can`t wait!

Abia astept editia de 10 ani care o sa fie plina de surprinze si sunt foarte incantata sa pot participa la acest eveniment care cu siguranta o sa fie memorabil!

Vestea buna este ca daca doresti sa participi ca blogger inca se mai poate solicita acreditare ~> click pe link: http://www.2018.webstock.ro/participare.php#top

siiiii mai ai timp să te înregistrezi la Webstock Awards.

In cadrul Webstock Awards (Premiile Webstock) sunt recunoscute cele mai creative si inedite proiecte din mediul online din Romania, realizate in ultimul an. Propunerile la Webstock Awards pot fi facute in perioada 3 iulie - 8 septembrie, sunt gratuite si pot fi anuntate de orice persoana, autor sau utilizator prin completarea unui formular online.

Asa ca, grabeste-te, mai ai putin timp!

Ne vedem la Webstock!

#webstockro #bloggeracreditatwebstock #blogging #bloggeracreditat #webstock2018 #premiiwebstock #conferintewebstock #socialmedia #evenimentsocialmediaromania #evenimentorganizatevensys #webstockeditiade10ani

© 2023 by LULU. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now